Velkommen til Isogaisa 2014!
Festivalpasset gir deg fri tilgang til samtlige arrangementer i oktogonen, og fri tilgang til de fleste kurs/seminar/workshops ellers. Der det koster ekstra er spesifisert i programmet.

Overnatting/camping
Telt settes opp på jordet ovenfor oktogonen, eller hvor du vil i skogen. Men ikke på naboens innmark. Det er også mulig å overnatte på Ungdomshuset UL Fram ganske rimelig. Feltseng, dyne, pute og sengesett kan leies på Fjellkysten. For de som har egen sovepose er det også mulig å sove i en av lavvuene. OBS. DET ER IKKE TILLATT Å SOVE DER DET ER ÅPEN ILD!! ÅRSAKEN TIL DETTE ER AT KUN EN LITEN GLO PÅ EN MODERNE SOVEPOSE KAN FORÅRSAKE 3 GRADS FOR-BRENNING!! Bålet skal være helt slukket før man legger seg. Nattevaktene er pålagt å slukke brennende bål som er ubevoktet.
Campingvogner settes på anvist sted, der det er tilgang på strøm.

 

Dusj/toalett
Toalett finnes på Fjellkysten og i den gule hytta. Området vi bruker er mye brukt som turområde av lokalbefolkningen så unngå å legge igjen "startpakke" i skogen.

På Fjellkysten og i brakka (ADM) kan du dusje for en rimelig penge. Det er også mulig å dusje i Ungdomshuset UL Fram.

 

Mat
Fjellkysten har lunsbuffê  og middag. Priser kommer!
Det er også mulig å kjøpe seg enkel festivalmat.

 Film/bilder
Publikum kan filme/fotografere til privat bruk. Men vis hensyn, det er ikke alle situasjoner som egner seg til å bli foreviget. Lavvuen i øst er film og fotofri.

Parkering
Parker bilen på nedsiden av innkjøringen på en egen anvist plass. Du finner også parkering i lommer langs veien oppover åsen. Unngå å blokkere veien. Det store jordet der oktogonen står, er kun beregnet til telting, og ikke biler. Den asfalterte plassen foran Fjellkysten er kun beregnet for campingvogner. Av brannhensyn er det ikke tillatt å parkere biler der.

OBS Det er ikke tillatt å parkere i innkjøringen eller noen steder innenfor billett-teltet!  

Har du utstyr som skal lastes av på Fjellkysten, så legg ditt tlf nr i frontruta, og vær kjapp. Vi ringer bare EN gang før bilen taues bort!

 Åpningstider messa
Inni Fjellkysten: Fredag kl. 14.00 - 17.00. Lørdag kl. 11.00 - 17.00. Søndag kl. 10.00 - 14.00. Utstillere i egne salgsboder/lavvuer på utsiden, kan ha åpent når de måtte ønske det, men de har i hvert fall åpent i denne tiden.

Penger
I billettluken, i matteltet og på Fjellkysten kan man bruke kort. Det er ikke alle utstillere som har egne kortlesere, så ta med kontanter, og gjerne litt mynt.

 Butikk
På Tennevoll finnes det en dagligvarebutikk med hyggelig betjening. Ta gjerne med deg andre festivaldeltakere dersom du kjører dit i egen bil.

 Buss
Avgang fra Isogaisa til Bardufoss og Tromsø søndag kl 17.00. Bussen kjører innom Bardufoss ca kl 18.00 og fortsetter til Tromsø flyplass ca kl 20.15. Pris kr 70/120.- Bestilling og betaling i sekretariat før avgang.

 Påmelding kurs/workshops/foredrag
Alt som foregår i oktogonen er gratis og uten påmelding. Det er bare å komme. Når det gjelder øvrige kurs/workshops så skjer påmelding direkte til kursholder. Vanligvis er det bare å møte opp til riktig tidspunkt.

 Den Hellige Ild
Den Hellige Ild skal brenne på dag og kveldstid, men ikke på natta. Ikke kast søppel, sneiper og snus i ilden. Ilden kan brukes til offer-handlinger. Man kan for eksempel ofre småmynter, litt mat, eller biter av rein/elghorn.

 Mellom-menneskelig
For mange er Isogaisa årets happening. Og for noen er det første gangen de får oppleve Isogaisa-energien. Derfor vil du oppleve at noen mennesker er tause, noen er innesluttede, noen er oppspilte og noen kan virke en smule overstrømmende. Og ikke minst kan noen i arrangørstaben virke stresset. Sånn er Isogaisa! Dette kan ofte sammenlignes med en energiutladning. Ta deg tid til å lytte, vise hjertelag, og ikke minst vær overbærende. Bruk heller tiden til å skaffe deg venner for livet enn å (bak)snakke om folk med uvant atferd.

Rusfritt
Rusmidler ikke er tillatt på Isogaisa, hverken i kroppen, på kroppen eller i bagasjen!
Det inkluderer alkohol og alle former for illegale rusmidler. Det betyr også rusmidler som vokser vill i norsk natur. Rusforbudet gjelder i teltet, på hotellrommene, i Ungdomshuset og ellers alle steder som har med Isogaisa å gjøre. Brudd på dette fører til at festivalarmbåndet blir klippet, utkastelse og utestegning fra Isogaisa i 10 år.


Til utskrift:

Velkommen til Isogaisa 2014, info.docx Velkommen til Isogaisa 2014, info.docx
Size : 13.893 Kb
Type : docx