Isogaisa 22-27. august.


Festivalbillett:

Medlemmer:
Festivalpass hele uken kr 680.-
Pris kun tirsdag     kr 290.-
Pris kun onsdag    kr 390.-
Pris kun torsdag    kr 390.-
Pris kun fredag      kr 390.-
Pris kun lørdag      kr 490.-
Pris kun søndag    kr 290.-

Ikke medlemmer:
Festivalpass hele uken kr 780.-
Pris kun tirsdag     kr 390.-
Pris kun onsdag    kr 490.-
Pris kun torsdag    kr 490.-
Pris kun fredag      kr 490.-
Pris kun lørdag      kr 590.-
Pris kun søndag    kr 390.-


Er du ikke medlem? Meld deg inn så klart!

Priser honnør/student/ungdom 15-18 år  

Festivalpass hele uken kr 580.-
Pris kun tirsdag  kr 200.-
Pris kun onsdag kr 300-
Pris kun torsdag    kr 300.-
Pris kun fredag      kr 300.-
Pris kun lørdag      kr 400.-
Pris kun søndag    kr 200.-Barn under 15 år, som er i følge med foreldre, får gratis festivalbillett. 


Synes du billetten blir for dyr? Da kan du melde deg som frivillig og få gratis billett!

Hva dekker festivalpasset?
Fri tilgang til alle utstillerne og alle åpne arrangement i lavvuene, inkludert konsertene.  Noen få kurs og foredrag i lavvuene kan det koste ekstra å delta på. Prisene på det enkelte kurs vil i så fall stå i programmet.

For besøkende med ledsager og ledsagerbevis, så skal kun en av dem betale vanligbillett.

Hva tar man med til Isogaisa?

Gode klær og sko
Alt foregår under tak i svære lavvuer, men ta likevel med varme klær og sko. Dette er fremdeles Nord-Norge, så kalde dager og netter kan forekomme. Har du tenkt å delta i uteaktiviteter så ta med regntøy!

Sovepose, liggeunderlag
Skal du bo i telt, så ta med en god sovepose, og ikke minst et skikkelig liggeunderlag. Teltet bør nok tåle regn. 

Mat?
Du får kjøpt mat på festivalområdet, på hotellet og i butikken på Tennevoll. Men mange foretrekker å ta med seg mat. 

Overnatting Fjellkysten

Det finnes enda ledige rom på Fjellkysten. Der får du et eget festivaltilbud, som gjelder overnatting i minimum 4 døgn på hotellet. Tlf 47924792
Eller besøk fjellkysten.no

Overnatting i telt

Kr. 50.- pr natt pr telt.
Hele området ovenfor ovenfor Fjellkysten kan brukes til telting.   Det er god plass og fin skog å slå opp telt i.  Biler parkeres på jordet på nedsiden av riksveien.

Det er til og med mulig å sove i storlavvuen. Det kan bli litt seint før du får lagt deg, og du blir neppe helt alene. Men mange foretrekker det slik. Det koster ikke noe ekstra å sove i storlavvuen. Ta med sovepose.

OBS. DET ER IKKE TILLATT Å SOVE DER DET ER ÅPEN ILD!! ÅRSAKEN TIL DETTE ER AT EN LITEN GLO PÅ EN MODERNE SOVEPOSE KAN FORÅRSAKE 3 GRADS FORBRENNING!! Så slukk bålet før dere legger dere. Ellers kan dere gjøre hva dere vil...


  Campingvogn/campingbil
 

Campingvogn/campingbiler får anvist et eget område med tilgang på strøm. Fjellkysten tar  leie for oppstilling av vogner. Det kan være lurt å kontakte Fjellkysten i god tid og avtale oppstilling av capingvogn/campingbil.Overnatting i Ungdomshuset UL Fram                                                                                                                       

Kr 200.- pr natt.
Det legges opp til overnatting  der du har med eget liggeunderlag.  Alle må ha med sovepose. Et tips er å ta med seg en luftmadrass å ligge på. De er litt mer behagelig enn isopormatte. Det er også mulig å leie feltseng, dyne, pute og sengetøy på Fjellkysten.

Ungdomshuset består av en rekke store og små rom. Hvis du er tidlig ute kan du til og med få "singelrom"!
Men i storsalen setter vi opp lettvegger, slik at man får litt privatliv.

Lokalene har kjøkken, toaletter og en dusj. De ligger ca 1 km unna festivalområdet. Det settes opp buss til Ungdomshuset.

Pris pr døgn 1-3 døgn   kr. 200,- pr døgn

Pris pr døgn 4-8 døgn   kr. 150,- pr døgn

Det settes opp buss til UL Fram.

Sjekk inn herDusj

På Fjellkysten Gjestegård får alle festivaldeltakere dusje for en rimelig sum. Bare henvend deg i resepsjonen. Eller hvis du kjenner noen som leier rom på Fjellkysten, så kan du jo bare spørre om du får låne dusjen. Sånt går fint på Isogaisa!
Det er også en dusj på Ungdomshuset til UL Fram, og på Soløy Camping. (gangavstand)

Overnatting i nærheten:

Aa gård,  gangavstand fra Fjellkysten. Tlf 901 68486

 Soløy Camping og Båtutleie Tlf 771 75252 /95720314. 

 Litt kjøring:


Elvelund Camping 12 km fra Fjellkysten. Tlf 77171888


Lapphaugen Turiststasjon 19 km fra Fjellkysten. Tlf 77177127

Mat

Fjellkysten holder restauranten åpent under hele arrangementet. Der blir det mulig å få kjøpt mat og kaffe.
I tillegg blir det matsalg på festivalområdet. Det vil være vanlig festivalmat.


Penger

Det er mulig å betale med kort i billettluka, på hotellet og i matvogna. Men det er ikke alle utstillere som har kortleser så ta med kontanter, hvis du har tenkt å handle noe. Ikke forvent at det finnes kontanter å ta ut på hotellet. Ellers er nærmeste minibank på Sjøvegan

Film og bilder
Det er tillatt for publikum å filme og fotografere til privat bruk. Men vis hensyn, det er ikke alle som liker å bli filmet under seremoniene.

Parkering
På nedsiden av riksveien som går forbi Fjellkysten er det et digert jorde. DER SKAL ALLE BILER PARKERES!.  Når du først er kommet til Isogaisa trenger du ikke bilen mer. Alt foregår innenfor normal gangavstand.

Det er ikke tillatt å parkere noen andre steder!

Feilparkerte biler blir derfor straks tauet vekk, laaaangt vekk!
Utstillere som skal laste av utstyret sitt, kan kjøre inn for avlastning, men må fjerne bilen så snart h*n er ferdig. Mobilnummeret skal skrives på en lapp og legges i ruta. Vi ringer bare EN gang før bilen taues vekk! Biler uten mobilnummer i ruta taues vekk umiddelbart.


 Feilparkerte biler blir tauet vekk, laaaangt vekk!
 

Kan man dra på Isogaisa uten penger?

Er du blakk som en kirkerotte, og har veldig lyst til å dra på Isogaisa, og aller helst delta på mest mulig? Er det virkelig mulig? Svaret er JA! Det er ingen problem! Bare gjør følgende:

 1. Skriv på denne Facebook siden at du trenger skyss til Isogaisa. Følg samtidig med på hva andre skriver, kanskje det allerede er noen som skal dit.
 2. Meld deg som frivillig, få dermed et gratis festivalpass.
 3. Mat får du den dagen du er frivillig. De andre dagene kan du jo "tilfeldigvis" gå på besøk til noen som lager mat. Gå etter lukta. Få med ganske tidlig i samtalen at du ikke har spist i dag, og at du er blakk. Snille Isogaisadeltakere har stort hjerte og ofte stort matbudsjett. Forøvrig selger dem nudler for 10 kr pakken på butikken i Lavangen. Overtal noen til å kjøre deg dit. Følg også med når matsalget stenger. Da kan det være mat igjen som ikke kan lagres til dagen etter. Meld deg frivillig til å "rydde unna" maten.                                                              
4. De fleste kurs, seremonier og workshops er gratis å delta på. Følg med i programmet hvilke kurs/workshops som koster penger å delta på, styr elegant utenom.             5. Ha alltid en turkopp tilgjengelig, gå med den "tilfeldigvis" i handa hvis du ser noen koker kaffe/te.           6. Når du skal overnatte så legg deg på et reinskinn i en av sidelavvuene. I tillegg legger du to reinskinn  over deg, da fryser du garantert ikke.                                                           7. Dusj er for feiginger. Men hvis du allikevel absolutt må dusje så bruk hageslagen som ligger der. Meld deg gjerne på svettehytteseremonien før du dusjer. Da blir du varm nok til å dusje i kaldvatn. Hvis du er avhengig av å dusje i varmvatn (pyse) så lat som du bor på Ungdomshuset UL Fram og følg med bussen dit. Der finnes både dusj og kjøkken. Da kan du samtidig koke nudlene. 
8. Følg med når det skal være seremonier der gratis drikke inngår. For eksempel chagaseremoni eller sjokoladeseremoni. Meld deg frivillig til å hjelpe til med å dele ut drikken. Da vil ingen synes det er rart om du "prøvesmaker" et par kopper ekstra.   
9. Husk å avtale heimturen før festivalen. Hvis du ikke rekker å gjøre det, så har du jo påskudd til å gå rundt på festivalen og henvende deg til alle de søteste damene, eller stiligste mannfolkene, uten at du blir mistenkt

for å være på sjekkern...