Utstillere til Isogaisa 2015

 Team Fourbears

"Team Fourbears är Peter & Eva Armstrand och tillverkar trummor, skallror, shamanstavar, kraftsmycken med mera.

Vi har skickat våra trummor runt om i världen. Peter jobbar även med sina medärvda olika shamantekniker och Eva med Völve konst och kvinnokraft.

Håller även workshops inom detta. www.fourbears.se

Ellen Marit Sara

Jeg deltar med stand på Isogaisa sjamanfestival i Lavangen 21.08 – 23.08.15. Jeg er samisk og er fra Alta i Finnmark. Jeg har arvet mine evner som klarsynt, medium og healer.

Jeg fjernhealer, healer, stemmer blod, gir livsveiledning/tar readinger, og har også renset hus som har uro med godt resultat. I tillegg kanaliserer jeg fra åndeverden. Så jeg er enslags «allrounder» som utøver forskjellige oppdrag. Jeg blir anbefalt videre av fornøyde mennesker som har vært hos meg.

Jeg er utdannet barnevernpedagog og har tatt veilederutdanning og har arbeidet i mange år med mennesker som har behov for ulik støtte, bistand og råd/veiledning . Dette bla. i kommunaltjenesten.

Candelaria


This year I have a fine selection of berber  blankets and carpets, plus freshly pressed Argan oil, black olives paste as well as other good oils, all organic of course, and some goat skin bags, and many other nice things.  Look forward to being there! Best regards, Candelaria.

Trine-Wibeke

Trine er ei voksen dame fra Finnmark,som virkelig har sol i sitt hjerte. Hun har fullført følgende kurs : Reiki,Chios,Soul body fusion og Uniq mind ESP1.
Hun vil utføre reikihealing,chiosbehandling eller en avslappende massasje for de som ønsker det på Isogaisa. Hun har veldig mange fornøyde kunder.

Trine har facebookgruppen : Sol i ditt hjerte

Sabina Wa-ya og Tore Who-Ha-Li

Alternativ Kistens Butikk har stand på isogaisa, med et team på to.
Cherokee indianeren, Sabina er født klarsynt, og har hatt sine evner siden hun var 2 år. Hun bruker sitt klarsyn for å veilede og guide folk videre i livet.
Sabina tar imot konsultasjoner på Isogaisa.

Tore er smykke designer. Han har også healende evner. Ser også i kort. Da bruker har dyrekort som redskap. og sine guider.
I Alternativ Kistens Butikk vil du finne håndlagede smykker.  Indianske, Samiske og andre kraftsmykker.  Vi er veldig opptatt av å bruke natur-stein. Stein som har healende kraft. Velkommen til vår stand både ved campingplassen og inne på Isogaisa.

Vi er på plass hele uken, så kom gjerne innom for en prat.

 

 Sjamanistisk Forbund er ett ungt forbund basert på gammel kunnskap og våre forfedres historie. Gjennom Sjamanistisk Forbund og dets medlemmer ønsker vi å bære den sjamanistiske arven fra våre forfedre videre og holde ilden levende.
Gjennom åpenhet ønsker vi å fremme at sjamanismen er et godt alternativ til trossamfunn og ikke en mystisk og farlig sekt som noen myter forteller. Sjamanismen er i bunn og grunn en livstro som er forankret i ærbødighet og respekt for naturen, og at alt liv er hellig og at alt er besjelet.
--
Med vennlig hilsen
Sjamanistisk Forbund

Sigrunn Sele

Jeg har sittet på flere linjer opp gjennom årene, men driver for meg selv, er å treffe på telefon og messer... Jeg er en dame i min beste alder og tar livets utfordringer på strak arm ..har selv opplevd mye på godt og vondt, har erfaring med det meste... der er mer mellom himmel og jord, himmelen finns, for jeg har selv vært der.
Jeg har medfødte evner, men visste det ikke før jeg var i voksen alder. Sterk intuisjon, klarsynt, healer og healer mens du snakker med meg. Jeg gir veiledning, fjernhealing, healing og er kvalifisert til å hjelpe deg til å se mulighetene når livet blir for tungt... men og hjelpe deg å bearbeide fortid ..har taushetsplikt, så ingenting blir brukt mot deg.

Jeg bruker klarsyn, blir kanalisert, trenger ikke hjelpemiddel... bruker astrologi, bordkort og pendel for at du skal forstå det bedre. Jeg ser det meste, ønsker å hjelpe deg der du er nå ..er en positiv dame som bryr seg om sine medmennesker. Jeg skriver mye om livets generelt, en side en kan lese når en har behov «Selvutvikling - vikle seg ut av det en har viklet seg inn i» Sigrunn Seles Selvhjelp

Siv Røksland

Siv er same og fra finnmark. Hun har blant annet drevet Body & Spirit i Lakselv og hatt egen Alternativ hjørne i avisen Sagat.   Hun spår fortid/nåtid/fremtid i kaffe/te grut,engle/sjaman/tarot kort og hender. Hun har fått mange gode tilbakemeldinger.
Siv har og egendesignede ting for salg ( smykker av reinhorn/skin/steiner, drømmefangerer, såper, ugler, poser til stein og kort +)

Hun har facebookgruppen : hobby sivturid

Kundan Rockstad

Kundan Rockstad har siden slutten av åttitallet jobbet med personlig veiledning, og gitt handanalyser og kurs i inn- og utland etter å ha vært elev hos James W. Holiman i dette spennende faget.

Handanalyse kan hjelpe deg til større selvinnsikt, slik at du lettere kan ta riktige valg i livet; for eksempel vedrørende personlige egenskaper, yrke, jobb, helse, familierelasjoner, - og sist men ikke minst ditt eget potensiale og åndelige utvikling. Håndanalyse er et fantastisk verktøy både for å forstå seg selv og andre."